Benvinguts, al bloc dels 1ers premis blocs educatius d'osona 2010

L'Osonosfera en aquest bloc anira publicant continguts d'interes per als participants dels 1ers premis blocs educatius d'Osona, així com també els vostres comentaris, les bases dels premis i el formulari d'inscripció(Finalitzada)

Pàgines

dimarts, 1 de juny del 2010

Finalistes premis blocs educatius d'osona

Disculpeu el retard en la presentació dels finalistes, ha estat difícil valorar els blocs participants, la igualtat i el bon nivell de molts d'ells ho ha fet complexe.
També s'ha pres la difícil mesura d'haver de reunir el Jurat per tal de desfer un empat, canviar un bloc de categoria i molt a pesar de la qualitat exhibida, es va decidir l'exclusió d'alguns del blocs per no complir amb les bases.


El jurat ha decidit que els blocs finalistes en les dues categories dels Premis Blocs Educatius d'Osona son :

En la categoria d'Infantil i primaria (0 a 12 anys):
Animals de Les Feixetes
Bloc de les Pinediques
Bloc d'Educació Física de l'escola
Escola Lluçanès
Som la classe dels Castellers

En la Categoria de Secundaria i altres nivells (12 o més anys):

Escorial: Escola Verda
Informació Electrònica
L'Escorial viu la Ciència
Pujarem la tristesa dalt les golfes
Taller de Weblogs - UVic 2010

També ha decidit excloure 3 blocs per no complir estrictament amb les bases (Bloc del curs de llengua, Cooperativa La Serra i Esports Extrems)
El bloc que s'ha canviat de Categoria es el de Cicle Inicial-Pompeu Fabra que ha passat de Secundaria i altres nivells a Primaria.
Enhorabona a tots els participants per l'aportació que feu al mon dels blocs i la inclusió d'aquests en l'educació.
Gràcies a tots per la vostra participació.

5 comentaris:

  1. Jo que he seguit el procés una mica de prop però no des de dins, em permeto felicitar primer de tot als blocaires -alumnes i professionals- que s'han presentat i que usen el bloc com a eina per a l'educació, però també al jurat, i molt especialment a en Jordi Vila i en Josep M. Brugera, membres de l'Osonosfera, gràcies a l'empenta dels quals possiblement haurà estat possible aquesta primera edició dels Premis. L'enhorabona a tots!

    ResponElimina
  2. Moltes Gràcies Josep,
    El més important son els blocs participants, sense els quals no hi hauria la convocatòria dels premis enhorabona a tots ells.
    Agrair la confiança i el suport, econòmic i de mitjans, dels col.laboradors i patrocinadors que han ajudat a poder tirar endavant aquesta iniciativa.
    Així com també al jurat que ha valorat amb rigor i dedicació els blocs presentats, que no ha estat una tasca fàcil degut a l'alt nivell dels blocs presentats.
    I un reconeixement a l'Osonosfera.cat que ho està organitzant amb els mitjans de que disposa.
    Salutacions a Tots.

    ResponElimina
  3. Estem molt contentes d'haver arribat fins aquí i volem felicitar l'equip que ha tingut la iniciativa i tota la gent vinculada al món educatiu que creu en la innovació!
    Alumnes de 2n CI Vedruna-Tona
    Animals de Les Feixetes
    Eva Ventura i Maria Viñeta

    ResponElimina
  4. Gràcies Eva,
    S'ha fet el que s'ha pogut.
    Salutacions i fins el dia 12.

    Jordi Vila

    ResponElimina
  5. Jo també vull agrair-vos la iniciativa, en nom meu i en el de tots els meus alumnes de l'assignatura "Informació Electrònica" de la Uvic. Tot i que el que hem fet ho hauriem fet igual perquè el que volíem era aprendre a través de l'eina central del blog, els vostres premis ens han aportat una dosi d'il·lusió extra i han servit per animar més les converses (als blogs però també als passadissos de la facultat).

    Bé, no sé si guanyarem o no, però estem ben contents d'haver participat i la setmana que ve serem uns quants que estarem presents a la cerimònia :-)

    Fins dissabte!

    Javier Leiva Aguilera

    ResponElimina