Benvinguts, al bloc dels 1ers premis blocs educatius d'osona 2010

L'Osonosfera en aquest bloc anira publicant continguts d'interes per als participants dels 1ers premis blocs educatius d'Osona, així com també els vostres comentaris, les bases dels premis i el formulari d'inscripció(Finalitzada)

Pàgines

dimecres, 9 de juny del 2010

Dissabte es lliuren els primers Premis Blocs Educatius d’Osona

Els premis que uneixen tecnologia i educació de la comarca d'Osona
Aquest dissabte 12 de juny es farà entrega dels primers Premis Blocs Educatius d’Osona, organitzats per l’Osonosfera, l’associació que aplega la producció blocaire de la comarca d’Osona.
L’acte tindrà lloc a Vic, concretament a la Sala Coll i Bardolet, de l’Edifici del Sucre de Vic a les 11 del matí.  Durant l’hora aproximada que duri l’entrega de premis no només es donaran a conèixer els guanyadors; sinó que es comptarà amb la presència d’un reconegut ponent en matèria educativa i 2.0: Pitu Martínez, responsable de projectes TAC per l’educació del Departament d’Educació. 
La selecció dels finalistes no ha estat una tasca fàcil gràcies a la gran qualitat que presenten els més de 30 participants.  En la categoria d’Infantil i Primària (de 0 a 12 anys) els finalistes són: “Els Animals de les feixetes” (Tona), “El Bloc de les Pinediques” (Taradell), “El Bloc d’Educació Física de l’escola” (Folgueroles), “Escola Lluçanès” (Prats de Lluçanès) i “Som la classe dels Castellers” (Santa Eugènia de Berga). En la categoria de Secundaria i altres nivells (12 o més anys) els cinc finalistes han estat “Escorial: escola verda” (Vic), “Informació Electrònica” (Vic), “L’Escorial viu la ciència” (Vic), “Pujarem la tristesa dalt les golfes” (Manlleu) i “Taller de Weblogs.UVIC 2010” (Vic).

L’Osonosfera pretén promoure la creació i manteniment del bloc com a eina de comunicació en un dels camps que creiem més necessaris: l’educació. Els premis estan dividits segons categoria.  Es divideixen en primer i segon premi, un per a cada grup:
1r classificat en cadascuna de les categories: val de 800 euros en material informàtic, electrònic o serveis; i el
2n classificat en cadascuna de les categories: val de 400 euros en material informàtic, electrònic o serveis. Els vals son per consumir en establiments membres de l'associació TICosona. Aquest premis compten amb la col·laboració econòmica i d'organització d'entitats com l'Ajuntament de Vic, VicJove, Consell Comarcal d'Osona i de TICosona.

El jurat estarà format per la presidenta de l'Osonosfera.cat (Adriana Barba), membre de TIC Osona (Meritxell Feu), Membre del consell comarcal (Carles Banús), Dinamitzadora de VicJove (Tam Barranqueras), d'STIC.cat (Trina Milán) i el responsable de la Secretaria de Joventut (Jordi Casals). Parlar de blocs és parlar de comunicació, així que s’ha valorat especialment l’us del bloc com a eina de comunicació i d’aprenentatge i la interactivitat que es genera mitjançant els comentaris. També s’ha tingut en compte la periodicitat de publicació, el disseny, funcionalitat, llegibilitat i l’us de diferents plataformes. Per exemple, vídeos, podcast…qualsevol eina que reforci el contingut.

2 comentaris:

  1. Molta sort a tots els 10 finalistes. Sigui quin sigui el resultat de dissabte tots ens hem de sentir guanyadors pel fet de donar a conèixer els nostres blocs i compaginar-ne la seva actualització i dinamització amb la nostra tasca educativa.
    TOTS SOM I ENS SENTIM GUANYADORS!
    Ens veiem dissabte a l'entrega de Premis.
    Salutacions,
    Yolanda

    ResponElimina
  2. Hola a tots i a totes.
    Voldria unir-me a les felicitacions cap a tots els blocs presentats i especialment als cinc finalistes. Des de l'Escola i tota la comunitat educativa estem molt contents d'haver arribat fins aquí i, pel sol fet d'estar entre els cinc finalistes de la nostra categoria ja és tot un èxit. De fet compartim un objectiu comú: actualitzar i dinamitzar els nostres blocs compaginant aquesta tasca amb la nostra feina educativa. Un gran repte i, al mateix temps, una gran prova de la importància dels blocs per a l'educació i la comunicació. Penso que des d'Osona deixem ben alt el llistó i demostrem que tenim grans blocaires!
    Ens veiem dissabte i, molta sort a tots i a totes!!!
    Salutacions,
    Escola Lluçanès

    ResponElimina