Benvinguts, al bloc dels 1ers premis blocs educatius d'osona 2010

L'Osonosfera en aquest bloc anira publicant continguts d'interes per als participants dels 1ers premis blocs educatius d'Osona, així com també els vostres comentaris, les bases dels premis i el formulari d'inscripció(Finalitzada)

Pàgines

dissabte, 12 de juny de 2010

Guanyadors dels Primers Premis Blocs Educatius d'Osona

A l'entrega de premis realitzada a la Sala Coll i Bardolet de l'edifici del Sucre de Vic ha comptat amb una assistència de 70 persones entre finalistes, families, blocaires i periodistes.
Ha tingut lloc una xerrada a càrrec de Pitu Martinez, responsable TAC i tècnic del programa Educat 1x1, ha parlat sobre la relació entre els blocs i l'educació (Bloc Xtec).

Els premiats han estat els següents:

En la categoria d'infantil i primaria:

En representació de TicOsona, Meritxell Cos, ha fet entrega del val de 800€ al 1er Classificat
Bloc de les Pinediques
En representació de Consell Comarcal d'osona, Lluís Vila, han fet entrega del val de 400€ al 2on Classificat :
Escola Lluçanès

En la Categoria de secundaria i altres nivells:

En representació de l'Osonosfera.cat, Adriana Barba i Guillem Lopez, han fet entrega del val de 800€ al 1er Classificat :
Informació Electrònica
En representació de l'Aj. Vic i VicJove, Anna Erra i Gràcia Ferrer, han fet entrega del val de 400€ al 2on Classificat :
Pujarem la tristesa dalt les golfes

Enhorabona, tant els que han guanyat com els que han quedat finalistes, i a tots els que han participat, sense vosaltres no hauria estat possible, gràcies.
Articles als Blocs de l'Osonosfera.cat : Joan Ayats, Iñaki Escudero, Javier Leiva i (catorze14)
Articles als mitjans digitals: Osona.com, El 9 Nou.cat, i ElTer.net.
Fotos de l'acte : Jordi Vila Tuneu i Javier Leiva (catorze14)

Tots els que tingueu fotos, vídeos o escriviu articles sobre els premis ens els envieu i els intentarem publicar, gràcies.

1 comentari:

 1. Hola a tots i a totes,
  en primer lloc felicitar-vos per la feina realitzada per Osonosfera en l'organtizació dels premis i en la manera com es va portar a terme l'entrega de premis, en un acte realment emotiu.
  En segon lloc comentar-vos que al bloc de la nostra escola hem creat un article amb informació sobre l'acte d'entrega i un petit vídeo "casolà" sobre l'entrega de premis.
  Una abraçada,
  Yolanda Roset
  (Escola Lluçanès)

  ResponSuprimeix