Benvinguts, al bloc dels 1ers premis blocs educatius d'osona 2010

L'Osonosfera en aquest bloc anira publicant continguts d'interes per als participants dels 1ers premis blocs educatius d'Osona, així com també els vostres comentaris, les bases dels premis i el formulari d'inscripció(Finalitzada)

Pàgines

dilluns, 8 de març del 2010

Post inicial 1ers Premis Blocs Educatius d'Osona 2010

L’Osonosfera com a col·lectiu de blocaires de la comarca agrupats en el portal virtual de l´Osonosfera.cat, l´agregador de blocs que promou la creació, difusió i manteniment de blocs en català a la comarca d´Osona per projectar-los amb força a la blogosfera catalana.
Per tal de continuar impulsant i estenent l´ús del bloc com a eina interactiva de comunicació i participació hem cregut oportú organitzar el 1r concurs de blocs escolars d´Osona per tal de premiar els blocs educatius més interessants de la nostra comarca.
En aquest premis comptem amb la col·laboració econòmica i d'organització d'entitats com l'Ajuntament de Vic, VicJove, Consell Comarcal d'Osona i de TICosona.
La presentació dels premis serà el dimarts 9 de març a les 12:30h a la plaça de l’estudiant (en cas de pluja a la Casa Bojons) de Vic.
El període d´inscripció començarà el 15 de març de 2010 a les 9:00 hores i finalitzarà el 30 d'abril de 2010 a les 20:00 hores, ambdós inclosos. Tots els blocs inscrits seran revisats i validats pel Jurat.
Les bases per les quals es regeix el concurs es poden consultar aquí.
Només aquells que ho hagin estat podran participar en el concurs.
El dia 1 de juny de 2010 el Jurat donarà a conèixer el nom dels blocs finalistes en cadascuna de les categories i l´entrega de premis s´efectuarà el dia 12 de juny de 2010.
Els premis es divideixen primer i segon premi, un per a cada categoria:
1r classificat en cadascuna de les categories: val de 800 euros en material informàtic, electrònic o serveis.
2n classificat en cadascuna de les categories: val de 400 euros en material informàtic, electrònic o serveis.
Els vals son per consumir en establiments membres de l'associació TICosona, no es podrà bescanviar el val per diners en metal·lic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada